Agencija za promet nekretnina

Cenzar nekretnine Subotica

Subotička agencija za promet nekretnina nosi ime “Cenzar“, kao uspomenu na ovo drevno zanimanje. Turci i Persijanci su ih zvali sansar dok im je kod Italijana ime bilo sensale. Bili su prisutni svuda gde se obavljala trgovina pa su i sa ove strane Jadrana imali naziv istog porekla –senzal. Vojvođani su strane reči uvek izgovarali na svoj način tako da je u našem kraju to ispalo cenzar. Čovek najpre pomisli kako ne treba niko da stoji između njega i kupca/prodavca, i da uz to još uzima procenat, međutim, često se pokaže da je pomoć ipak dobrodošla. Kako bilo, preporučivalo ih je predratno iskustvo kao i veština da se pogodi prodaja, sklopi ugovor, da se nekretnina dobro proda a i kupci dobro prođu
“Cenzar“ d.o.o. osnovano je 1992. godine i od tada je prisutno na tržištu nekretnina.
Tokom svih ovih godina, sa rastom firme rastao je i broj zadovoljnih klijenata koji su uz našu pomoć završili kupoprodajne transakcije.Ozbiljnost, predanost poslu,korektnost, kao i visok stepen profesionalizma istakli su našu agenciju na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera.
Iskoristite priliku da na jednom mestu dobijete sve informacije vezane kako iz oblasti prometa nekretnina tako i iz izgradnje.Prodaja, kupovina,objektivno mišljenje o vašoj nepokretnosti bilo da želite da je prodate ili kupite, pravna regulativa, pribavljanje dokumentacije,saradnja sa vodećim poslovnim bankama, izgradnja, adaptacija , itd. - poslovi su koje je najbolje prepustiti profesionalcima.
Našim angažovanjem dobijate tim stručnjaka iz ove oblasti koji vam, od početnih informacija do konačne realizacije posla, neprekidno stoji na raspolaganju.
Paralelno sa prometom nepokretnosti preduzeće je registrovano i za izvođenje građevinskih radova a od 2008 se pojavljuje na tržištu i kao investitor i glavni izvođač radova višeporodičnih stambeno-poslovnih objekata . Do sada smo izgradili preko 300 stanova , veliki broj poslovnih prostora i garaža za tržište, kao i hiljade kvadratnih metara poslovnih objekata za druge investitore. www.cenzar.rs

Mi jednostavno volimo posao kojim se bavimo .

“Cenzar nekretnine” d.o.o. je član Udruženja “KLASTER NEKRETNINA” Beograd pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije.Upisano je u Registar posrednika pod rednim brojem 141.

Deo grupacija


strelica
strelica

Član grupacije posrednika u
prometu nepokretnosti Srbije

strelica
strelica

REG. BR. 141


Koristimo kolačiće da bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće. Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.