nekretnine Subotica -
nekretnine Subotica -

Izgradnja stambenih i poslovnih objekata

Preduzeće za izvođenje građevinskih radova G.P."CENZAR" d.o.o. osnovano je 1992. godine. Specijalizovano je za poslove izvođenja građevinskih i građevinsko-zanatskih radova u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji. Do sada je izvodilo radove na izgradnji porodičnih kuća, poslovnih prostora, hala za stovarišta, poljoprivrednih objekata, bazena…, a od 2008. godine je investitor i izvođač višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta sa 47 stanova, 6 poslovnih prostora i 12 garaža. Objekat je završen i useljen decembra 2010. godine.

Od 2011 do 2013 je izgradilo Stambeno poslovni objekat P+5+Pk ,sa 27 stanova , tri poslovna prostora i 6 garaža,koji je završen i useljen 2013 godine. U 2014 godini je u toku projektovanje I priprema dokumentacije za izgradnju novog stambeno- poslovnog objekta u centru Subotice .  

G.P. "CENZAR" se od svog osnivanja do danas trudi da prvenstveno kvalitet u izvođenju radova i visoko profesionalan odnos pri realizaciji svakog projekta budu glavna preporuka budućim investitorima kao i kupcima njihovih stanova i poslovnih prostora koji su građeni za tržište. 

http://www.cenzar.rs